Nemt og hurtigt – sælg din bil

Det kan være svært at navigere rundt på bilmarkedet. Dette gælder både når man skal købe ny eller blot sælge. Hvordan bærer man sig ad for at få den bedste pris? Mange juridiske ting skal desuden være på plads. Det skal være trygt at sælge og købe især når man handler med biler, som er i en dyrere prisklasse. Dog er der heldigvis hjælp at hente.

Der findes rigtig mange bilforhandlere, som gør hele arbejdet. Man skal blot tage kontakt til en forhandler. De vurderer bilens stand og videresælger bilen. Derved skal man ikke selv stå til ansvar, hvis der skulle opstå problemer med bilen hos den nye ejer. Så gør dig selv den tjeneste og sælg din bil med hjælp fra autobasen.dk.

Hvordan gør jeg?

Det skal være trygt, når du har tænkt tanken; sælg din bil. Når man skal sælge, kan man enten sælge den til bilforhandlere eller til privatpersoner. Der er både fordele og ulemper forbundet med de to muligheder. Hvis man selv vælger at stå for salget, kan man måske få solgt den lidt dyrere. En bilforhandler tager gerne ekstra. Det er jo en forretning, der skal kunne løbe rundt.

Dog er der nogle ulemper ved at stå for salget selv. Det kan være tidskrævende. Man skal opdatere hjemmesider og kordinere møde med potentielle købere. Det er mindre godt, hvis man har overset en skavank eller et problem ved bilen som ikke bliver oplyst til den nye køber. Så kan man ende med at stå ansvar for problemet. Det kan ende med at blive en dyr omgang.

Få hjælp til salget

Beslutningen sælg din bil er taget. Slip for besværet og kontakt en bilforhandler. Det er en let og hurtig proces. Man skal bare tage kontakt til given forhandler. Dette sker oftest ved at man udfylder en formular. Derefter får man svar omkring godkendelse. Bilen skal vurderes. Dette er for at sikre, at bilen videresælges under rette vilkår. Gør det nemt; sælg din bil således:

  • Udfyld formular: svar indenfor 24 timer
  • Købsaftale og godkendelse
  • Bilen betales og afhentes
  • Bilen er hurtigt solgt ? nemt og ikke særlig tidskrævende