Minibil med stor personlighed

Kan du lide at se godt ud på fire hjul og i en lækker bil der ikke siger en lyd? Hybrid bliver ikke mere hot en Renault Clio. Godt nok fylder den ikke meget på vejen, men med sit blanke udseende og innovativt system har den en drønende personlighed, som de andre biler på vejen kommer til at misunde.

Bæredygtighed bliver vigtigere for hver dag der går og traditionelle biler med en benzinmotor er ikke det mest bæredygtige valg. Men der ingen grund til stor bekymring for med den nye Clio kan du alligevel vælge en hybrid bil, som kombinerer en kraftfuld elektrisk motor med en benzinmotor.

I en kompakt størrelse og med høj sikkerhed kan du behageligt manøvrere dig rundt og føle dig tryg samtidig. Der er kælet for detaljer både i det indre og på det ydre. Rene linjer, en flot form og teknologi helt ud til kanten skaber sammen den imponerende nye Clio.

Selvom Clio kommer med sin frembrusende franske personlighed, er du ikke forhindret i at tilpasse den til din egen smag. Der er nemlig op til 10 lakfarver at vælge imellem når du vælger model. Giv også fælgene dit eget præg ved at vælge de helt rigtige for dig. Flere muligheder betyder at din nye bil kommer til at være et individualiseret udtryk af dig og din personlighed.

Lille og listig

Der er med god grund at Renault Clio er en af de bedst sælgende biler i Europa. Den er ikke bare flot at se på og listig med sin elektriske motor. Den er rumlig, praktisk og utrolig funktionel. Køreoplevelsen i sig selv er enestående med de behagelige sæder og funktionelle knapper lige ved hånden.

Med et stor bagagerum og sammenklappelige sæder, som gør rummet endnu større, skal du ikke bekymre dig om du har plads til tasker, klapvogne eller andet udstyr. Eller skal der købes stort ind til fest? Intet problem.

Det livsvigtige at overveje ved valg af ny bil er om sikkerheden er i top. Renault Clio får dig og dine passagerer til at føle sig trygge, fordi vi har sikkerheden med topmoderne teknologi i højsædet. Du kan have fuld tillid til Clio og samtidig se drøn-godt ud derude.